topan’s life
flankerline ~such an outregeous life~

Archive for February 2008

kesengalan

February 29, 2008

ujan lagi arini.mengikut weather service google aku ader bgtau yang hujan akan turun dgn lebatnyer arini,sabtu n ahad.aku rase bagus jugak aku ader widget nih sebab mmbantu aku kalo nk pergi maner2.kalo ujan, dkt widget tu ader animation ujan turun.aku nk balik umah arini.tp tgk ujan plak.hu cmne nih.ujan baru berenti kat cni.kat muadzam cmne […]

tido lambat

February 26, 2008

hu ngantuk sebenarnyer nih.tapi disebabkan byk lagi yg aku xcover unuk test besok nih trpksa lah stdy overnite sikeett.hehe.kul 11 td dh rase ngantuk.so mcm bese ajak nash xpun asqa gi rotcai.so dapat lah menerangkan mata ni balik sbb mgusha awek kat kedia tuh.tu satu cara gak nk clear kn balik mata or diorg cakap […]

minggu yang meletihkan

February 24, 2008

siap pun moto aku.dalam berkira-kira untuk mengetest blok baru aku nih,aku perlukan look yang lebih ideal berbanding view yang lama.aku memang xsuke kalo bende2 yang aku buat tu ader orang buat gak.aku menag xsuke kalo sama ngan saper2.lebih2 lagi moto aku.oleh sebab itu aku mencari pendekatan yang realistik untuk mencapai impian aku tuh.kihkih aku setel […]

setting moto

February 23, 2008

alhamdulillah kenyang makan rotcai 2 keping.hehe.baru jek pas test td.test cae and failure analysis.nsib ler ape yg dibace tu kuar balik walaupun kne usha2 sket mmbe sebelah. moto aku baru jek lepas setting mggu lepas.act prob blok laam ex5 tu.so malas nk korek blok or robore blok lama tu aku upgrade pegi blok racing.sayang beb […]

moto kotor

February 22, 2008

basuh moto kotor balik.basuh kotor balik.basuh kotor.basuh kotor.fenin lah kalo cmni.bukan sebab ape moto tu jadi kotor.standard lah moto kotor.maner ader basuh moto pastu maintain bersih jek memanjang kan? jadi tensen disebabkan ader construction dekat ngan aku nyer asrama.maner x nyer berdebu jalan nk ke kuliah nih.paling sakit bile aku da basuh moto pastu jalan […]

jumpa supervisor

February 21, 2008

dalam byk2 jurutera pengajar@JP aku mmg takut ngan supervisor aku nih.bukan sebab dier garang ker suker sound ker tapi dari segi kekurangan peti suara dier berfung si mengeluarkan kata-kata tapi ader angker dari sudut percakapan dier biler bersuara. ha tulah aku kene ngadap tiap2 minggu dengan dier.me n my partner kne submit ang present report […]

test arab pulak

February 21, 2008

alahai balik jek dari lab tadi teringat pulak ader test arab malam nih.ustaz fauzi ader bagitau dah minggu lepas pasal test nih bley luper plak.sian kat pedot sebab menanti aku kat lab fluid seorang diri sebab aku tertido.bayangkan ler malam tadi x plan pun nk overnite.alih-alih overnite plak..cess misi utama kuar malam tadi cuma nk […]