topan’s life
flankerline ~such an outregeous life~

Archive for April 2008

abes dah presen..

April 21, 2008

satu perasaan yg xdapat ku gambar kan setelah selesai soal jawab dgn panel berkenaan dgn final projek aku.aku gembira kerana setiap soalan yg diutarakan oleh panel2 masih boleh djawab oleh aku.walau pun terdapt seorg panel yg agak physco dgnsikap nyer aku ttp dpt menenagkan diri aku.alhamdulillah.pada mula nyer aku igt aku yg start presen dlu,tapi […]

final year project presentation~

April 19, 2008

ari isnin nih adalah masa untuk aku meng-explain-kan kepada panel2 tuh tntang topik aku nih.aku terasa agak ketar2 untuk menghadapi waktu tu nnti walaupun rakan2 aku memberi kata semangat yang kira boleh lah bg aku jd poin.aku mmg terasa agak takut bile mghadapi waktu tu nnti.bukan aku nervous bile presen.tapi dsbbkan ni bukan presen yg […]

first time..

April 19, 2008

minggu yang akan berlalu nih mmg membuatkan aku nk jd separuh giler dah.mana xnyer dgn keje n test ngan assignment yang berlambak2 tuh membuatkan masa agak tidak mencukupi bagi aku.aku sendiri xde masa untuk aku bermsej2-an or calling my family.that the realĀ  thing that happen to me.act sy xtido dua ari menyiapkan calculation n slide […]

proposal yg cun..

April 10, 2008

firstly sori kpd cik ainul yang menanti aku untuk update blog nih.bukan ape keje yg berlambak tu membuatkan aku xde masa untuk menaip isi2 blog nih.act mcm2 yang berlaku minggu nih.sume nyer memenatkan aku.meltihkan aku juga.hehe.skrg kul 5.00 am.settle print proposal psm yg due date nyer ialah pagi nih.mmg xtido ler jawabnyer.tapi janji aku puas […]

kekalahan…i’m sick of it

April 6, 2008

semalam adalah era kemenangan team hambar umbet.slaah satu team senior yang msuk dlm tournament futsal yang dianjurkan oleh unit ko-q UMP.bermula dgn kemenangan 2-0 kami mara lagi dgn membelasah satu lagi team bdk2 junior dgn 2-1.dgn satu jaringan lewat oleh aku(hehe).kami mara lagi dgn mengalahkan team2 apek2 nerd yang mmbelasah team yang kitorg kalahkan dgn […]

in relationship-from topan view

April 5, 2008

mmg ader kebenaran dan ader yg kekurangan dalam membina hubungan.Hubungan yang berkekalan perlulah ada kerjasam antara dua pihak yang membina hubungan tersebut.Tapi dalam kita cuba untuk membina hubungan tersebut, kiter merasakan yg hubungan tu mmg perfect untuk kiter.Kiter senang ngan dier.kiter suka dgn dier.Tapi jauh dilubuk hati merasakan xperlu lagi untuk membina hubungan.Bukan kerana pasangan […]

letihnyerrr!!

April 1, 2008

tension nyer aku menghadapi minggu nih yang agak meletihkan.bukan aper,keje yang berlambak telah menimbulkan suatu perasaan di mana aku jd tensen kaw kaw!!petang td baru dapat siap n print report untuk kete pesona.37 page!satu angka yang agak besar untuk satu report yang aku penah buat.siap jek repot tuh,aku trus bergegas ke koop untuk binding.korang nk […]