topan’s life
flankerline ~such an outregeous life~

proposal yg cun..

firstly sori kpd cik ainul yang menanti aku untuk update blog nih.bukan ape keje yg berlambak tu membuatkan aku xde masa untuk menaip isi2 blog nih.act mcm2 yang berlaku minggu nih.sume nyer memenatkan aku.meltihkan aku juga.hehe.skrg kul 5.00 am.settle print proposal psm yg due date nyer ialah pagi nih.mmg xtido ler jawabnyer.tapi janji aku puas ati untuk aku antar kepada panel yang akan adili aku nyer projek nih.aku siap print 5 copy.untuk supervisor,co-supervisor n 3 org panel.macam2 masalah masa aku nk print.huh.akhirnya berjaya jugak aku settle kan sume2 masalah tuh.aku dapat merasakan ketenangan ini sambil mendengar lagu rozana dendangan search yg memang cukup aku gemari.

besok byk keje lagi aku nk buat.analysis cylinder head untuk yang dah di overhaul xlagi aku buat.bukan aku x running kan test tuh,tapi msalah2 yg timbul tu mmbuatkan aku jd tensen untuk aku settlekan.bayang kan aku nk analysis toyota nyer cylinder head,tapi valve dier xturun.peerrghh tensen nyer.kne bukak blik valve n pasang.sama gak case ngan proton nyer head.leakage yang agak tggi mmbuatkan aku que dlu head nih.nk kne reduce kan dlu smpai aku puas ati..hope aku dapat setel kan secepat mungkin kes nih.sbb keje2 porting dah leh aku start dah.cuti nih mmg aku xblik umah.byk kje psm aku yg perlu aku buat.time cuti nih kosong sket lab.senang sket nk buat keje.act mesin yg aku guna tuh bukan ader org lain guner pun.aku ngan pedot jek gune.xpun azah ngan pak syeikh.tu pun dah lama xnmpk muka diorg kat lab fluid tuh.hehe.

malam td baru pas final test titas.lega dah test titas da abes.xde le aku nk mmbaca statement2 yang berlambak pasal sjrah2 nih.bukan nyer aku xnk mengetahui pasal sejarah kiter nih.mmg patut kiter tau pun sejarah2 yang berlaku di negara kiter.tapi jenis aku yg kurang berminat untuk mmbaca bahan2 yang mcm tuh.kalo buku mcm komik,novel ery poter ker,stephen king ker,enid blyton ker,buku keter ker..aku minat ler nk mmbaca.hehe.hope proposal aku xdikomen dgn ganasnyer oleh panel2 nnti.i hope so..please help me mr. azizudin,mr yusoff n mr.mohamad..huhu

Advertisements

2 Responses to “proposal yg cun..”

  1. Erk… Mmg sgt byk keje.. Walopon keje-keje yg kt paragraph 2 tu, satu pn sy xphm n xleh nk imagine ape awk buat, tp kesibukannya boleh di gambarkan.. hehe.. pape pn, slamat berusaha.. Wat keje rajin2.. Senyum2 slalu.. =)

  2. Gud Luck for your PSM presentation. =)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: