topan’s life
flankerline ~such an outregeous life~

final year project presentation~

ari isnin nih adalah masa untuk aku meng-explain-kan kepada panel2 tuh tntang topik aku nih.aku terasa agak ketar2 untuk menghadapi waktu tu nnti walaupun rakan2 aku memberi kata semangat yang kira boleh lah bg aku jd poin.aku mmg terasa agak takut bile mghadapi waktu tu nnti.bukan aku nervous bile presen.tapi dsbbkan ni bukan presen yg bese2.ni adalah final project aku.sume brgntung pada aku.aku mmg perlukan sesuatu yg ajaib untuk aku lebeh semangat untuk aku menghadapi waktu2 tuh nnti.keadaan aku pun agak kritikal skrg nih.dgn keje2 yng berlmbk2 di hujung2 sem nih,mmbuatkan ketensionan aku menjadi x rasional dah.semakin tinggi tahap tension aku,semakin tinggi asap yg masuk badan aku nih.projeknih mmbuatkan aku menjadi lagi kuat smoke.2 kotak sehari mmbuatkan aku sedar bahawa aku sudah melanggar peraturan aku sendiri.tapi dsbbkan keadaan aku waktu tu yg mmrlukan sesuatu yg mmbolehkan aku berjaga spnjang mlm dgn segar mnybbkan aku mmerlukannya.maaflah kerana terlalu lama xupdate bolg nih dsbbkan aku kurg waktu untuk aku mengisi masa meulis blog nih…doakan aku dapat presen FYP 1 nih dgn penuh success..insyaAllah..

senarai panel :

1) en. azzizudin (lec. heat transfer)

2) en yusof (lec. fluid)

3) en. mohamed (lab instructor for vibration)

waktu :

1400, YDK11

Advertisements

No Responses to “final year project presentation~”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: