topan’s life
flankerline ~such an outregeous life~

first time..

minggu yang akan berlalu nih mmg membuatkan aku nk jd separuh giler dah.mana xnyer dgn keje n test ngan assignment yang berlambak2 tuh membuatkan masa agak tidak mencukupi bagi aku.aku sendiri xde masa untuk aku bermsej2-an or calling my family.that the real  thing that happen to me.act sy xtido dua ari menyiapkan calculation n slide presentation untuk psm 1 nih.mmg kepala xbtul spnjang minggu nih.aku sndiri xtau nk mula dari mana aku stat buat keje2 tuh.sbb aku sndri penin nih.smlm dah jumpa en ismail untuk mintak dier cek aku nyer slide n aku skrg tgh edit slide2 tuh.arini aku baru dapat tido yg lena setelah 2 ari jd org giler.baru aku rase mcm mne menyiapkan keje2 yang berlambak2 tuh.syukur alhamdulillah..keje2 aku sume dah aku siapkan cuma lab repot vehicle belum lagi aku edit.minggu depan dah stat study week.so lepas aku presen psm ari isnin nih.bleh aku menyiapkan nyer dgn gembira sekali.maafkan sy kawan,terutama miss fauzani yang byk kali rase nyer call sy tp sy xagkt.sy msa tuh xigt lgsung nk bwk hp.hp trtggl kat bilik.n sy buat keje2 kat bilik mmbe.keserabutan minggu nih aku harap dapat berakahir xlama lagi.sebab aku dah letih sgt nih..ya allah berilah kesabaran kepada hamba mu ini..aminnnn

Advertisements

No Responses to “first time..”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: