topan’s life
flankerline ~such an outregeous life~

aku xde mood

huh…mmg xde mood…..mmg xde mood…giler xde mood..igt lepas lunch boleh la gi lab balik smbung keje2 tapi dssbbkan aku terview page ex aku dlu…buat aku ilang segala mood…ntah sebab ape aku rase tensen tgk gmbar2 dier…hmmm…keje berlambak lagi nih…siot jek….ya allah tabahkan lah hati hamba mu ini….

maybe sebab dier cintan agung aku yg terawal..atau lagi senang my fes love..ssh sbnrnyer nk lupe kan dier..mmg ssh..ntah la..aku ni ssh sket ngan pmpuan…nk ngorat x reti..kaco awek2 tu reti lah…tu pun kalo ngan mmbe2..kalo sorg2 jgn harap la…aku harap sgt dier bahgia skrg…xde lagi bende yg buat dier sedey lagi dah…dah mmg jodoh…itu sume takdir…itu mmg aku pegang…tapi bile igt kenangan2 tu lah buat aku xleh lupe…jiwa sentimental aku nih kadang2 menjelma..aku xsuke keadaan mcm nih…aku lebey suke enjoy dgn mmbe2..itu life aku…org nk cakap ape ckp jelah..yg penting aku igt tuhan..

kesabaran tu kunci sebenrnya…sorg2 mmbe aku pegi tgglkan aku…semoga diorg sume bahgia…lebey2 kepada miss fauzani..hope awk brbhgia selalu…

Advertisements

2 Responses to “aku xde mood”

  1. hehe..ye la tu…
    lame lagi sy nak kahwin k..
    nak enjoy2 sementara single…hehe

    jgn sdey2 k~

  2. kalo lama lagi sy xsedey…
    kalo taun depan……argggghhh
    sedey2…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: