topan’s life
flankerline ~such an outregeous life~

raya datang lagi..

masa awl bulan posearituh,aku pikir2 dh..mcm mne lah aku nk hadapi bulan pose neh..yelah dulu bulan pose msa belaja..xterasa sgt pun..kalo rse rjin pegi klas,malas lepak bilik tidoq..hi2..jgn ikut prangai nih..ngeh2..ni da masuk ari yg ke 22 aku pose di bulan ramadhan neh..tp xpenuh 22 pun..hee..letih sgt..sgt2 letih..keje tgh panas,jalan cni,jalan sana,check barang ni barang tu,tu yg ponteng pose tu..hi2..xpe nti ganti balik..act lama dh aku mengupdate blog aku neh..ni td aku da suruh bdk aku setel kn job then aku nek opis..bes nyer lepak dlm air-cond..ngeh3..nnti aku update lagi blog neh..

Advertisements

One Response to “raya datang lagi..”

  1. gile ah..last post ko pasal raya dulu….dah nak dekat setahun tuh….keje mane skang cirit?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: