topan’s life
flankerline ~such an outregeous life~

Archive for January 2011

Comissioning for the new vessel..

January 28, 2011

arini ari jumaat..seminggu pas launch IDS Darussalam..70m Anchor Handling Offshore Supply Vessel..alhamdulillah byk gak system yg aku dh start kan..main genset port ngan stbd start 3 ari pas launch..mmg satu record untuk aku..untuk kapal neh..aku nk buat schedule aku dgn tight skali..aku nk tgk berapa cepat aku bleh siapkan keje2 aku neh..target aku??cuma sebulan stgh […]

Perkenalan Pertama kami..

January 5, 2011

via Friendster – hang’s Photos. ini lah tempat nyer..mula2 kami berkenalan..kitorg sama2 masuk satu program bakti siswa..time tu da nk abes sem dah..da abes exam da pon…nk balik kg bosan lak nnti..mmbe2 plak ajak gi join…ape lagi join aa…matlamat utama pegi mmg nk tambah sijil n nak rase pengalamn duduk dgn family org… bakti siswa […]

girls read this!!

January 5, 2011

Bila lelaki benar2 jatuh cinta dan setia pada kekasihnya dgn ikhlas,perubahan sikapnya amat mengejutkan. Hati lelaki yg dianggap keras selama ini, tiba2 secara semulajadi menjadi selembut kapas apabila sudah jatuh cinta dgn relanya. Bahkan lelaki yg mabuk cinta sanggup berkorban dan buat apa sahaja utk kekasihnya.Sekeras manapun hati lelaki ia akan mengalirkan air mata apabila […]