topan’s life
flankerline ~such an outregeous life~

Perkenalan Pertama kami..

via Friendster – hang’s Photos.

ini lah tempat nyer..mula2 kami berkenalan..kitorg sama2 masuk satu program bakti siswa..time tu da nk abes sem dah..da abes exam da pon…nk balik kg bosan lak nnti..mmbe2 plak ajak gi join…ape lagi join aa…matlamat utama pegi mmg nk tambah sijil n nak rase pengalamn duduk dgn family org…

bakti siswa atau lebey dikenali dgn baksis dibuat di kelantan masa tu..mmg ramai2 sudent2 u lain join gak time tu..nk dijadikan citer,kitorg satu kumpulan…dier fasilitator aku just runner jek..hee..oppss citer smpai situ jek..jgn marah hehe…itulah pengalaman yg best sekali msa aku kat UMP dulu..

Advertisements

No Responses to “Perkenalan Pertama kami..”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: