topan’s life
flankerline ~such an outregeous life~

Archive for the ‘universiti malaysia pahang’ Category

kekalahan…i’m sick of it

April 6, 2008

semalam adalah era kemenangan team hambar umbet.slaah satu team senior yang msuk dlm tournament futsal yang dianjurkan oleh unit ko-q UMP.bermula dgn kemenangan 2-0 kami mara lagi dgn membelasah satu lagi team bdk2 junior dgn 2-1.dgn satu jaringan lewat oleh aku(hehe).kami mara lagi dgn mengalahkan team2 apek2 nerd yang mmbelasah team yang kitorg kalahkan dgn […]

letihnyerrr!!

April 1, 2008

tension nyer aku menghadapi minggu nih yang agak meletihkan.bukan aper,keje yang berlambak telah menimbulkan suatu perasaan di mana aku jd tensen kaw kaw!!petang td baru dapat siap n print report untuk kete pesona.37 page!satu angka yang agak besar untuk satu report yang aku penah buat.siap jek repot tuh,aku trus bergegas ke koop untuk binding.korang nk […]

tido lambat

February 26, 2008

hu ngantuk sebenarnyer nih.tapi disebabkan byk lagi yg aku xcover unuk test besok nih trpksa lah stdy overnite sikeett.hehe.kul 11 td dh rase ngantuk.so mcm bese ajak nash xpun asqa gi rotcai.so dapat lah menerangkan mata ni balik sbb mgusha awek kat kedia tuh.tu satu cara gak nk clear kn balik mata or diorg cakap […]

minggu yang meletihkan

February 24, 2008

siap pun moto aku.dalam berkira-kira untuk mengetest blok baru aku nih,aku perlukan look yang lebih ideal berbanding view yang lama.aku memang xsuke kalo bende2 yang aku buat tu ader orang buat gak.aku menag xsuke kalo sama ngan saper2.lebih2 lagi moto aku.oleh sebab itu aku mencari pendekatan yang realistik untuk mencapai impian aku tuh.kihkih aku setel […]

setting moto

February 23, 2008

alhamdulillah kenyang makan rotcai 2 keping.hehe.baru jek pas test td.test cae and failure analysis.nsib ler ape yg dibace tu kuar balik walaupun kne usha2 sket mmbe sebelah. moto aku baru jek lepas setting mggu lepas.act prob blok laam ex5 tu.so malas nk korek blok or robore blok lama tu aku upgrade pegi blok racing.sayang beb […]

moto kotor

February 22, 2008

basuh moto kotor balik.basuh kotor balik.basuh kotor.basuh kotor.fenin lah kalo cmni.bukan sebab ape moto tu jadi kotor.standard lah moto kotor.maner ader basuh moto pastu maintain bersih jek memanjang kan? jadi tensen disebabkan ader construction dekat ngan aku nyer asrama.maner x nyer berdebu jalan nk ke kuliah nih.paling sakit bile aku da basuh moto pastu jalan […]

test arab pulak

February 21, 2008

alahai balik jek dari lab tadi teringat pulak ader test arab malam nih.ustaz fauzi ader bagitau dah minggu lepas pasal test nih bley luper plak.sian kat pedot sebab menanti aku kat lab fluid seorang diri sebab aku tertido.bayangkan ler malam tadi x plan pun nk overnite.alih-alih overnite plak..cess misi utama kuar malam tadi cuma nk […]